Γιάννης Θεοφύλακτος: »Μόνο οι υπογραφές μένουν για την εξαγωγή του Κρόκου στην Κίνα»

Με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού κροκοπαραγωγών, συναντήθηκε το πρωί της Παρασκευής 21 Ιουνίου ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Θεοφύλακτος.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος των κροκοπαραγωγων, ο κ. Θεοφύλακτος αποτέλεσε το βασικό συνδετικό κρίκο μεταξύ κροκοπαραγωγών και κυβέρνησης, τονίζοντας τον καταλυτικό ρόλο του βουλευτή, στη μεγαλειώδη επιτυχία για την τοπική και εθνική οικονομία, της σύναψης συμφωνίας με την Κίνα
για την εξαγωγή του κρόκου Κοζάνης. Είχε προηγηθεί η πρόσφατη συνάντηση, παρουσία του βουλευτή στο γραφείο της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπίας Τελιγιορίδου.
Πλέον όπως τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος, μένουν μόνο οι υπογραφές για την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγωγής, κάτι που αναμένεται να δώσει πνοή στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας.
Απο τη μεριά του ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του στους κροκοπαραγωγούς και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.
Ο κ. Θεοφύλακτος στη συνέχεια επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ Κρόκου. Συνεχίζοντας την σταθερή τους συνεργασία ο κ. Θεοφύλακτος αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες και στον προγραμματισμό της κυβέρνησης που αφορά σε ζητήματα της τρίτης ηλίκιας.
Καλός γνώστης της περιοχής του “Τσιαρτσαμπά” ο κ.Θεοφύλακτος συζήτησε με κατοίκους και προσωπικούς φίλους της Ελίμειας, οι οποίοι έθεσαν σημαντικά θέματα που αφορούν στον Κρόκο και στην ευρύτερη περιοχή, ενώ ευχήθηκαν από καρδιάς στον κ. Θεοφύλακτο καλή επιτυχία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές


Σχόλια