Επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κοζανης Γιάννη Θεοφύλακτου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης










Τους εργαζόμενους και τους διευθυντές των υπηρεσιών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στη ΖΕΠ Κοζάνης, επισκέφθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Θεοφύλακτος, τον οποίο υποδέχτηκε και ο Συντονιστής Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Θεοφύλακτος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και εκπροσώπους του Συλλόγου εργαζομένων, συζήτησε με τους υπαλλήλους για τις εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στους μόνιμους καθώς και στους συμβασιούχους εργαζόμενους. Από τη μεριά τους οι υπάλληλοι και οι εκπρόσωποί τους, ευχαρίστησαν τον κ. Θεοφύλακτο για τη σημαντική του στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εθνικές εκλογές.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοφύλακτος επισκέφθηκε την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, όπου τον υποδέχθηκαν ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, ο Διευθυντής του Νομού Κοζάνης, οι Διοικητές της Ασφάλειας και του Τμήματος, καθώς και οι εν υπηρεσία αστυνομικοί. Ο κ.Θεοφύλακτος συζήτησε εκτενώς με τους αστυνομικούς όλα τα σημαντικά ζητήματα του κλάδου, εκδηλώνοντας την εκτίμηση του στο έργο των Αστυνομικών και της Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη στο Kozan.gr: Γιάννης Θεοφύλακτος: «Kανένα θέμα με την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας. Είναι διασφαλισμένη, θα υπάρχει, μέχρι να μπει στο σύστημα η Πτολεμαΐδα V – Mε έμβλημα τον Κρόκο Κοζάνης μπορούμε να βγάλουμε την περιοχή από πολλά αδιέξοδα» (Bίντεο)

Γιάννης Θεοφύλακτος στην Πτολεμαΐδα-Επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική ομιλία