Γιάννης Θεοφύλακτος από το Ν .Πεδίο της ΔΕΗ: Εχθροί των εργαζομένων και των συνταξιούχων της ΔΕΗ η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης



"Το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ για τη ΔΕΗ είναι εχθρικό για τους εν ενεργεία υπαλλήλους της επιχείρησης καθώς και για τους συνταξιούχους της" δήλωσε ο Γιάννης Θεοφύλακτος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στις εγκαταστάσεις των Ορυχείων του Νοτίου Πεδίου.

Τον κ.Θεοφύλακτο υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Ορυχείου κ. Σούλης Οδυσσέας. Κατά την επίσκεψη στις υπηρεσίες και στους χώρους εργασίας των υπαλλήλων, ο κ. Θεοφύλακτος συζήτησε με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους για σημαντικά ζητήματα που αφορούν τόσο στα εργασιακά όσο και στο μέλλον της επιχείρησης, υπεραμυνόμενος τις θέσεις των εργαζομένων.

Όπως ανέφερε ο κ. Θεοφύλακτος το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ προστατεύει τους εργαζομένους αλλά και την περιουσία της ΔΕΗ, το μέλλον των οποίων σχετίζεται άμεσα με τα συμφέροντα της περιοχής και της τοπικής κοινωνίας.

Διοίκηση και εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον κ. Θεοφύλακτο για τη διαχρονική του στήριξη ως βουλευτής, εκφράζοντας τις ευχές τους για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Με εκτίμηση,
Πολιτικό Γραφείο Γιάννη Θεοφύλακτου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη στο Kozan.gr: Γιάννης Θεοφύλακτος: «Kανένα θέμα με την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας. Είναι διασφαλισμένη, θα υπάρχει, μέχρι να μπει στο σύστημα η Πτολεμαΐδα V – Mε έμβλημα τον Κρόκο Κοζάνης μπορούμε να βγάλουμε την περιοχή από πολλά αδιέξοδα» (Bίντεο)

Γιάννης Θεοφύλακτος στην Πτολεμαΐδα-Επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική ομιλία