Επίσκεψη Γιάννη Θεοφύλακτου στην Ι.Μ. Α. Ιωάννη Βαζελώνος – Xωριά Ελλησπόντου

Στις εκδηλώσεις της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννη Βαζελώνος στον Ελλήσποντο, παρευρέθηκε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Θεοφύλακτος.

Ο κ. Θεοφύλακτος εξαρχής ως μέλος του σωματείου Αγιου Ιωάννη Βαζελώνος, καθώς και ως νομικός σύμβουλος για πολλά χρόνια και με την ιδιότητα του Βουλευτή τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των ζητημάτων του σωματείου και της ευρύτερης περιοχής.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων συναντήθηκε με τον πρόεδρο του σωματείου, το διοικητικό συμβούλιο και τους εθελοντές.
Αξίζει να σημειωθεί η πρόσφατη συνάντηση του κ. Θεοφύλακτου με τον αρμόδιο υφυπουργό εξωτερικών κ. Μπόλαρη – υπεύθυνο για θρησκευτικά θέματα. Στη συνεργασία μεταξύ των κ. Μπόλαρη – Θεοφύλακτου βρέθηκε στο επίκεντρο η διάσωση της αρχαίας μονής Αγίου Ιωάννη του Βαζελώνος.

Στη συνέχεια ο κ. Θεοφύλακτος συναντήθηκε με κατοίκους στις κοινότητες της περιοχής Ελλησπόντου (Κοιλάδα – Άγιος Δημήτριος – Τετράλοφος). Ο κ. Θεοφυλακτος συζήτησε με τους κατοίκους για τα σημαντικά προβλήματα της περιοχής όπως ζητήματα που αφορούν στη ΔΕΗ, στον πρωτογενή τομέα καθώς και στις εξελίξεις για το ζήτημα της χρέωσης του νερού με εξασθενές χρώμιο.  Παράλληλα αναφέρθηκε στις δράσεις και το έργο του αναφορικά με την περιοχή, ενώ σημείωσε νέα ζητήματα που του έθεσαν οι κάτοικοι, μαζί με τις ευχές τους για καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές.
Με εκτίμηση,
Γραφείο Γιάννη Θεοφύλακτου
Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη στο Kozan.gr: Γιάννης Θεοφύλακτος: «Kανένα θέμα με την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας. Είναι διασφαλισμένη, θα υπάρχει, μέχρι να μπει στο σύστημα η Πτολεμαΐδα V – Mε έμβλημα τον Κρόκο Κοζάνης μπορούμε να βγάλουμε την περιοχή από πολλά αδιέξοδα» (Bίντεο)

Γιάννης Θεοφύλακτος στην Πτολεμαΐδα-Επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική ομιλία