Τα γραφεία του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ) Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Δευτέρα 1η Ιουλίου o Ιωάννης Θεοφύλακτος

Τα γραφεία του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ) Δυτικής Μακεδονίας επισκέφθηκε την Δευτέρα 1η Ιουλίου 2019, ο βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης, και εκ νέου υποψήφιος, του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ και πρώην Πρόεδρος του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιωάννης Θεοφύλακτος.
Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας και με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το νέο πλαίσιο προστασίας της κύριας κατοικίας, τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης των οφειλών των επιχειρήσεων, τις παράνομες πρακτικές των εταιρειών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, των τραπεζών και των εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου που παραβιάζουν τον Νόμο Περί Προστασίας Καταναλωτή. Τέλος τονίστηκε η ανάγκη μεγαλύτερης στήριξης των καταναλωτικών οργανώσεων από την Πολιτεία.
Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ.,
τηλ. 2461042282, Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή : 09:30 – 12:30.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Βασίλειος Στ. Ιωαννίδης Νικόλαος Αγοραστός

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη στο Kozan.gr: Γιάννης Θεοφύλακτος: «Kανένα θέμα με την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας. Είναι διασφαλισμένη, θα υπάρχει, μέχρι να μπει στο σύστημα η Πτολεμαΐδα V – Mε έμβλημα τον Κρόκο Κοζάνης μπορούμε να βγάλουμε την περιοχή από πολλά αδιέξοδα» (Bίντεο)

Γιάννης Θεοφύλακτος στην Πτολεμαΐδα-Επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική ομιλία