Γιάννης Θεοφύλακτος “Επικίνδυνη για το Ν. Κοζάνης η απειλή του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το πρώτο που θα κάνει είναι να καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου”

Το Πανελλήνιο Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. με έδρα την Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος (ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία), Γιάννης Θεοφύλακτος.
Ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε ότι η απειλή του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το “πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου” θα είναι καταστροφικό για την περιοχή μας γιατί θα πλήξει ανεπανόρθωτα τόσο τους συνταξιούχους όσο και τους εν ενεργεία υπαλλήλους που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν.
‘Πρόκειται άλλωστε για τους ίδιους – τη Ν.Δ. και τον Μητσοτάκη- που ξέρουμε τι κάνανε τα έτη 2010 – 2014 οπότε και κατακρεούργησαν μισθούς και συντάξεις και οδήγησαν στην ανεργία το 30% του Ελληνικού λαού”.
‘Το σχέδιο της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη ΔΕΗ και τους υπαλλήλους της είναι καταστροφικό’, τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος ‘γι’ αυτό πρέπει στις κάλπες της 7ης Ιουλίου να το αποτρέψουμε’.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιάννης Θεοφύλακτος: »Μόνο οι υπογραφές μένουν για την εξαγωγή του Κρόκου στην Κίνα»