Γιάννης Θεοφύλακτος “Επικίνδυνη για το Ν. Κοζάνης η απειλή του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το πρώτο που θα κάνει είναι να καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου”

Το Πανελλήνιο Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. με έδρα την Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος (ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία), Γιάννης Θεοφύλακτος.
Ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε ότι η απειλή του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το “πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου” θα είναι καταστροφικό για την περιοχή μας γιατί θα πλήξει ανεπανόρθωτα τόσο τους συνταξιούχους όσο και τους εν ενεργεία υπαλλήλους που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν.
‘Πρόκειται άλλωστε για τους ίδιους – τη Ν.Δ. και τον Μητσοτάκη- που ξέρουμε τι κάνανε τα έτη 2010 – 2014 οπότε και κατακρεούργησαν μισθούς και συντάξεις και οδήγησαν στην ανεργία το 30% του Ελληνικού λαού”.
‘Το σχέδιο της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη ΔΕΗ και τους υπαλλήλους της είναι καταστροφικό’, τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος ‘γι’ αυτό πρέπει στις κάλπες της 7ης Ιουλίου να το αποτρέψουμε’.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη στο Kozan.gr: Γιάννης Θεοφύλακτος: «Kανένα θέμα με την τηλεθέρμανση Πτολεμαΐδας. Είναι διασφαλισμένη, θα υπάρχει, μέχρι να μπει στο σύστημα η Πτολεμαΐδα V – Mε έμβλημα τον Κρόκο Κοζάνης μπορούμε να βγάλουμε την περιοχή από πολλά αδιέξοδα» (Bίντεο)

Γιάννης Θεοφύλακτος στην Πτολεμαΐδα-Επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή στην κεντρική ομιλία